Geïllustreerde trouwkaart voor Ralf en Charita

Trouwen is een van de mooiste en meest waardevolle momenten die je samen met je lief deelt. Voor vrienden en familie je liefde voor elkaar uitspreken en dit natuurlijk ook vieren op je favoriete locatie. Maar voordat het zover is wordt er veel geregeld, besproken en gepland. Zo ook het aankondigen van jullie speciale dag!*

Voor Ralf en Charita reden genoeg om er een mooi, uniek en persoonlijke kaart voor te laten ontwerpen. Om te weten te komen wat hun wensen waren ben ik eerst bij Charita op bezoek geweest. Samen hebben we wat ideeën besproken zodat mijn stijl en hun wensen mooi samen konden worden gevoegd. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en heb een aantal schetsen met hun gedeeld om zo de mogelijkheden te laten zien.

Van deze schetsen is er één als favoriet uitgekomen en daar zijn weer wat elementen aan toegevoegd. Stukje bij beetje is zo de kaart ontstaan. Het was erg belangrijk dat de kaart echt past bij wie ze zijn en met welk gevoel ze straks hun dag beleven. De bloesem staat voor de lente, de roze outlines staan voor bergen die ze samen beklommen hebben tijdens hun wereldreizen en de namen verbonden met liefde. Het inlegvel is ook met deze elementen opgemaakt en het geheel is met een fris groene envelop verstuurd!

Lieve Ralf en Charita, heel veel plezier op jullie dag!

* Ook geïnteresseerd in een kaart op maat, voor een trouwdag of misschien een geboortekaart of illustratie voor een speciale gelegenheid? Het is zo leuk om iemand blij te maken met een eigen ontwerp, neem vrijblijvend contact op via info@madebymarcelle.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Zo verliep het ontwerp proces:

afb_blog_ralfcharita_4
afb_blog_ralfcharita_1
afb_blog_ralfcharita_2
afb_blog_ralfcharita_3
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.