Design en illustratie

Made by Marcelle is de verzamelnaam voor al het design en illustratiewerk van mij, Marcelle Massop. Gespecialiseerd in illustraties in pen en potlood, maar ook beschikbaar voor digitale illustraties en artwork, branding en logo ontwerp. Twijfel je of jouw project hierbij aansluit of heb je vragen over drukwerk of een ontwerp programma, neem vooral contact op voor advies!

Inspiratie

Ik haal veel rust en plezier uit het tekenen van vogels, bloemen en planten. En van ijs trouwens ook. Mijn inspiratie haal ik grotendeels uit de natuur, maar ook fotografie en andere kunstrichtingen geven mij nieuwe ideeën. Daarnaast probeer ik ook regelmatig een nieuwe (creatieve) hobby uit, wie weet komt daar ook een plek voor op deze site!

Werk in opdracht

Als mensen blij worden van mijn werk is mijn doel bereikt. In mijn eigen collecties maak ik wat ik mooi en leuk vind, als anderen dat ook zo zien is dat hartstikke leuk! Daarnaast maak ik ook graag werk in opdracht. Dit proces is heel persoonlijk en word echt een combinatie van mijn stijl en jouw idee, bijvoorbeeld een geboorte- of trouwkaart of een mooie gepersonaliseerde print als cadeau! Houd er wel rekening mee dat sommige illustraties wel 40 uur duren voordat ze zijn uitgewerkt tot een definitieve print. Afhankelijk van de stijl natuurlijk. Hier vindt je een voorbeeld van het ontwerpproces.

Contact

Wil je meer weten, of wil je advies? Stuur me een mail via 
info@madebymarcelle.nl
of stuur een berichtje via
instagram.com/madebymarcelle

Ik ben bereikbaar van maandag tot vrijdag: 10.00 tot 19.00

Wholesale

Heb je een (web-) winkel en interesse in de producten van Made by Marcelle? Stuur dan een e-mail naar info@madebymarcelle.nl en vermeld daarin de naam, een korte omschrijving van de winkel en je contactgegevens. Vanzelfsprekend neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.