INFO

Made by Marcelle is eigenlijk een verzameling illustraties ontstaan uit een hobby. Als kind tekende ik al graag en dit ben ik altijd blijven doen. Ondanks dat ik nooit een kunstopleiding heb gevolgd, omdat ik te jong was, of geen eigen stijl had, ben ik nooit gestopt. Nu jaren later heb ik een stijl ontwikkeld die helemaal bij mij past, maar nog steeds vind ik het leuk om te experimenteren en andere stijlen uit te proberen. Mijn inspiratie haal ik grotendeels uit de natuur, maar ook fotografie en andere kunstrichtingen geven mij nieuwe ideeën.

ILLUSTRATIE OP MAAT?

Als mensen blij worden van mijn prints is mijn doel bereikt. In mijn eigen collecties maak ik wat ik mooi en leuk vind, als anderen dat ook zo zien is dat hartstikke leuk! Naast mijn eigen collecties maak ik ook graag werk in opdracht. Dit proces is heel persoonlijk en word echt een combinatie van mijn stijl en jouw idee, bijvoorbeeld een geboorte- of trouwkaart of een mooie gepersonaliseerde print als cadeau! Houd er wel rekening mee dat sommige illustraties wel 40 uur duren voordat ze zijn uitgewerkt tot een definitieve print. Hier vindt je een mooi voorbeeld van het ontwerpproces.

WHOLESALE

Heb je een (web-) winkel en interesse in de producten van Made by Marcelle? Stuur dan een e-mail naar info@madebymarcelle.nl en vermeld daarin de naam, een korte omschrijving van de winkel en je contactgegevens. Vanzelfsprekend neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.