Bestellingen en retourneren

Hoe volg ik mijn bestelling?

Dit zal per bestelling verschillend zijn. Bij een brievenbus pakketje wordt je bestelling binnen 2 dagen verstuurd mits er geen feestdagen tussen zitten. Bij grotere producten zoals kussen of tassen al ik een track en trace meesturen.

Hoe kan ik een bestelling annuleren?

Heb je een bestelling geplaatst die je bij nader inzien niet wilt? Neem zo snel mogelijk contact met mij op via e-mail of telefoon om dit door te geven. Heb je al een bevestiging van verzending ontvangen, dan kan ik deze niet meer ongedaan maken en zul je alsnog contact moeten opnemen om dit retour te sturen.

Herroepingsrecht
Volgens de wet “Kopen op Afstand” heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit herroepingsrecht is van toepassing op al mijn producten, met uitzondering van gepersonaliseerde of op maat gemaakte items.
Retourneren
Ik hoop natuurlijk altijd dat je tevreden bent met je aankoop, maar ik begrijpen dat er redenen kunnen zijn waarop je een product wilt retourneren. Hier vindt je informatie over het wettelijke retourbeleid om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Neem altijd eerst contact op met mij voor je een product terug stuurt, zo kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is!
Voorwaarden voor retournering
Het product moet in originele staat zijn, inclusief verpakking. Retourzendingen moeten binnen 14 dagen na het aanvragen van het retourproces worden verzonden. Je bent als klant verantwoordelijk voor de verzendkosten van geretourneerde producten, tenzij we dit anders zijn overeengekomen.
Hoe kunt u een product retourneren
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, verzoek ik vriendelijk om binnen de gestelde termijn contact met mij op te nemen via mail, instagram of per telefoon. Ons klantenserviceteam, oftewel ik, zal je voorzien van verdere instructies en het retourproces begeleiden.
Terugbetaling
Zodra ik het geretourneerde product heb ontvangen en gecontroleerd, zal ik overgaan tot de verwerking van de terugbetaling. Houd er rekening mee dat ik het bedrag zal terugstorten via de oorspronkelijke betaalmethode. De verwerkingstijd kan variƫren, maar ik streef ernaar om dit binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product te voldoen.
Vragen en ondersteuning

Als je een vraag hebt over het retourbeleid of hulp bij het retourneren van een product, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Bedankt dat je bij Made by Marcelle winkelt. Ik waardeer het vertrouwen en streef ernaar om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.